Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een aantrekkelijke, duurzame investering. De terugverdientijd is tegenwoordig kort, uw energiekosten gaan flink omlaag en het draagt ook nog eens bij aan een beter milieu. Belangrijk voor de toekomst van de aarde, maar zeker ook aantrekkelijk voor uw energierekening!

Stroom opslag

Aan uw zonnepanelen kunt u een thuisaccu of thuisbatterij koppelen. Dit is een grote accu of batterij waarmee u te veel opgewekte zonnestroom kunt opslaan om op een later moment te gebruiken. 

Infrarood verwarming 

De infrarood straling bereikt materialen (de vloer, meubels, uw lichaam, etc.) en er ontstaat warmte. De opgewarmde materialen zullen op hun beurt de warmte afgeven aan de omringende omgeving. Dit in tegenstelling tot de centrale verwarming, die juist de lucht in het gebouw verwarmd in plaats van de massa. 

Pellet kachel

Normaal gesproken wordt de pellet kachel gekozen om 1 ruimte te verwarmen, vaak is dit de woonkamer, maar er zijn opties om je gehele huis te verwarmen met een pellet kachel-cv of pellet ketel die in een bijruimte staat en bijna geen warmte afgeeft.